Så bokar du boende

Skicka in din förfrågan så hjälper vi dig så fort vi kan. Detta vill vi veta för att kunna göra en bokning:

• Vilket boende är ni intresserade av?
  • Kontaktperson
  • Hur många ni är
  • Rumstyp
  • Ankomstdag
  • Avresedag
  • Antal nätter
  • Faktureringsadress
  • Övriga önskemål

Bokningen ska vara skriftlig och skickas med e-post:

Du kommer att få ett mail från oss att vi mottagit din bokning.

Bokningsbekräftelse

Efter vi har gjort en platsförfrågan åt er och fått svar att det finns plats får ni möjlighet att bestämma er om ni vill boka. Svarar ni Ja till bokningen och ni godkänner pris, kommer vi att skicka en bekräftelse till er via mail. Den tar ni med er på resan.

Bokningsavgift/ Boendekostnad

I de flesta fall det går så betalar kunden i förväg till oss så behöver man inte tänka på det när man väl är på plats. Eventuell turistskatt betalas på plats till klostret, men Klosterresor kan även ta ut en bokningsavgift om man skulle behöva betala på plats för att vi hjälper dig att hitta ett boende som passar dina önskemål. Bokningsavgiften är 310 kr/pers. Ungdomar 15-18 år betalar 290 kr. Barn under 15 år, ingen bokningsavgift.
Om du bokar flera boenden under samma resa höjs bokningsavgiften med 100 kr.

Frågor

Om du är osäker på vad du vill boka, har frågor och funderingar och vill veta mer om vårt utbud, välkommen att ringa på numret nedan.

Våra telefontider är:
Måndag till Fredag 08.00-17.00

Bokningsvillkor gällande enskilda kunder

Kostnader vid avbokning är:

Flygbiljetter som skrivs ut är ej återbetalningsbara.
Övriga kostnader
Mer än 31 dagar före avresan: 500:-/bokning
30 dagar fram till 15 dagar före avresa är kostnaden oftast 50% av resans pris
Från och med 14 dagar fram till avresa är resan ej återbetalningsbar
I de fall flygbolag, hotell eller annan samarbetspartner har högre avbokningsavgifter tillämpas dessa. Det kan gälla särskilda hotell, evenemang, säsonger m.m.

Klosterresor ingår i Tranås Resebyrå AB.

Vi har under en lång tid införskaffat oss kunskap om och kontakter med de kloster/gästhem som vi presenterar här. Vår verksamhet bygger på personliga kontakter med dessa ställen, vilket gör att vi kan rekommendera det boende som passar var och en.

Vi har besökt och bott på de flesta av dessa kloster/gästhem som vi presenterar på vår hemsida för att vi ska kunna ge så exakt och trovärdiga rekommendationer som möjligt till våra kunder.

Följ oss på Instagram

Här postar vi nyheter och annat kul. Vårt konto heter: Klosterresor. Välkommen!