Flygresor

Klosterresor bokar inte flygresor för privatpersoner och grupper, men vi kan ge bra tips på flygbolag som flyger över hela Europa. Gå in på länkarna här under och klicka dig vidare till den flight som passar er. Vi har även länkar för resor med tåg och båt.

Alitalia airlines

Ryanair

SAS

Flygresor

Flygstolen

Norwegian

De garantier som lämnas till dig som kund är de garantier som respektive flygbolag lämnar när det gäller avbokningsskydd, ombokning och ändrande av namn etc.

Tågresor

Trenitalia