Om oss

Bokningsbyrån Klosterresor AB är ett familjeföretag som drivs av Inger Åkerlund och Clara West.

Vi har under en lång tid införskaffat oss kunskap om och kontakter med de kloster/gästhem som vi presenterar här. Vår verksamhet bygger på personliga kontakter med dessa ställen, vilket gör att vi kan rekommendera det boende som passar var och en.

Vi har besökt och bott på de flesta av dessa kloster/gästhem som vi presenterar på vår hemsida för att vi ska kunna ge så exakt och trovärdiga rekommendationer som möjligt till våra kunder.