Resevillkor

Allmänna villkor för att använda Klosterresor AB:s tjänster.

Resevillkor gällande enskilda kunder

Du reser och ansvarar för din resa själv. De garantier som lämnas till dig som kund är de garantier som respektive flygbolag lämnar när det gäller avbokningsskydd, ombokning och ändrande av namn etc. Allt som har med själva resandet att göra är alltså något som du själv ansvarar för.

Om du måste avboka resan betalas inte bokningsavgiften tillbaka. Innan du bokar boende på kloster/gästhem och ev annan service genom Klosterrsor AB förbinder du dig att läsa igenom denna text och är införstådd i det som Klosterresor AB förpliktigar sig till och vad du själv förpliktigar dig till.

Resevillkor gällande grupper

Resevillkor gällande själva flygresan är de regler som gäller för respektive flygbolag. Den informationen lämnas till er som privatperson eller som grupp när ni bokar hos respektive bolag.

Klosterresor AB har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.

Nyhet!

Nu hjälper vi även till att boka din flygresa! Kontakta oss så ger vi flygförslag och bokar in det till er.
Enkelt och smidigt!

Vår reseguide

Här hittar du Klosterresors alla reseguider samlade.

Besök vår reseguide

Reselitteratur till rabatterade priser!

Här finns några boktitlar som passar utmärkt för läsning när man reser till Italien och skall bo på kloster. Dels finns en allmän guidebok om religionen vid Medelhavet, dels några biografier om helgon från Italien.

Beställ vår rabatterade litteratur

Turistskatt

I vissa ställen i Italien måste man betala turistskatt, detta är 3,50€/pers och natt. För tillfället gör man det i Rom, Venedig och Florens. Detta betalar man till boendet på plats.

Skrivet om Klosterresor

Vi har haft en del reportage genom åren. Klicka på länkarna nedan för att komma till reportagen.

Dagens Nyheter
Svenska dagbladet
Aftonbladet
Aftonbladet (en annan artikel)
Expressen
Dagen.se