Resevillkor

Allmänna villkor för att använda Klosterresor AB:s tjänster.

Resevillkor gällande enskilda kunder

Du reser och ansvarar för din resa själv. De garantier som lämnas till dig som kund är de garantier som respektive flygbolag lämnar när det gäller avbokningsskydd, ombokning och ändrande av namn etc. Allt som har med själva resandet att göra är alltså något som du själv ansvarar för.

Om du måste avboka resan betalas inte bokningsavgiften tillbaka. Innan du bokar boende på kloster/gästhem och ev annan service genom Klosterrsor AB förbinder du dig att läsa igenom denna text och är införstådd i det som Klosterresor AB förpliktigar sig till och vad du själv förpliktigar dig till.

Resevillkor gällande grupper

Resevillkor gällande själva flygresan är de regler som gäller för respektive flygbolag. Den informationen lämnas till er som privatperson eller som grupp när ni bokar hos respektive bolag.

Klosterresor AB har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.