Dinard

Vi har ett boende i Dinard

Saint Francois

Klostret/gästhemmet ligger skyddat i sin egen blomsterprydda park i ett lugnt bostadsområde nära stranden av floden Rance. Gästhemmet ligger ca 6 km från Dinard. Dinard är en trevlig lite ort med vackra Villor, trädgårdar och parker.

Här kan man boka enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum. Alla rum har privat wc, men vissa har inte dusch. Det finns en fantastisk trädgård, ett tv-rum och det finns möjlighet att hyra cyklar, böcker och spel.

Fastställs när reservation görs beroende på typ av rum.
Man kan bara boka help, om man vill göra en picknick kan ett lunchpaket ordnas.
Ca 47€/natt och person med helpension.

Bilder från Saint Francois