Paris

Vi har ett boende i Paris

Saint Paul Rive Gauche

Förr i tiden bodde det Fransiscan munkar här men nu är detta ett charmigt litet hotell med 31 rum. Hotellet ligger på en lugn gata men ändå i citykärnan av Paris.

På hotellet finns det en liten uteplats, ett trevligt vardagsrum och frukosten serveras i ett källarvalv. Alla rummen har wc/duch, AC, minibar, tv och gratis Wifi. Hotellet är rökfritt.

Priset fastställs när reservationen görs beroende på typ av rum och antal nätter.

Prisexempel: Enkelrum 164-204€/natt, dubbelrum 178-268€/natt.
Frukostbuffé 13€/pers, Room service kontinental frukost 7€/pers

Bilder från Saint Paul Rive Gauche