Bastia

Vi har ett boende i Bastia

Saint-Hyacinthe

Klostret/gästhemmet ligger fantastiskt till, halvvägs upp i bergen över den norra kusten av Bastia. Det ligger ca 7 km från staden och ca 2 km från stranden och havet.

Kloster/gästhemmet ligger i sin egen lilla park av olivträd och palmer. Det är ett stort och aktivt gästhus, under sommarmånader brukar det hållas konserter och danser uppe på området. Passar bra för barnfamiljer och unga människor. Här finns ett kapell där du som gäst får delta i systrarnas böner varje morgon om så önskas. Här kan du beställa hel eller halvpension. Eller om det passar er bättre ett lunchpaket för dem som vill åka ut på utflykt. Hit tar du dig enklast med egen bil.

Här finns privat parkering, privat park, mötesrum och shuttle transport ner till beachen.

Bestäms när reservationen är gjord, beroende på säsong, typ av rum och måltider.
Enkelrum: 31€-38€/natt inkl frukost
Dubbelrum: 52€-62€/natt inkl frukost