Trinite

Vi har ett boende i Trinite

Notre Dame de Laghet

Detta kloster/gästhem ligger i Trinite i södra Frankrike, mellan Nice och Monaco. En bit in i landet men ändå närhet till alla vackra badstränder längst denna kustremsa.

Hit kan du komma som enskild eller grupp. Gästhemmet tar emot 200 personer. Naturen runt omkring är fantastiskt vacker och det finns många fina vandringsleder. Rummen är ljusa och trevliga och vissa har badrum andra inte. Här råder verkligen en välkomnande känsla. Rummen är ljusa och trivsamma och vissa har toalett och dusch på rummet andra inte. Du tar dej lättast hit med hyrbil. Har du bil så är detta ett perfekt utgångspunkt för att utforska detta vackra landskap. Nice är en fantastisk stad att besöka, så är även Antibes, Cannes eller Monaco. Lägst med hela denna kustremsa finns badstränder i världsklass.

45€/natt inkl frukost
50€/natt halvp