Briatico

Briatico är en lugn kuststad som ligger längst med en av de vackraste delarna av Kalabrienkusten; Costa degli Dei. Här kan du njuta av de varierande kustlandskapet med dramatiska klippor, skyddande vikar och underbara stränder. Det här är kusten för dej som uppskattar kontakten med havet och naturen. I Briatico får du en solig och avkopplad semester.

Vi har ett boende i Briatico

Hjärtats hus

Hjärtats hus är en stor anläggning och liknar mer ett retreatcenter/kursgård än ett kloster och man har möjlighet att ta emot ca 120 personer.

Rummen är enkla men trevliga och har god standard. De flesta rum har wc/dusch på rummet och många har havsutsikt. Får man ett rum med kvällssol kan man se solen gå ned i Stomboli. Här finns en stor underbar parkliknande trädgård, matsal, konferenssal, bibliotek och ett kapell, eller snarare en liten kyrka som har ett aktivt gudstjänstfirande med lokalbefolkningen. Briatico kan erbjuda fina stränder och det är inte långt till Tropea som är en gammal vacker stad. Detta ställe lämpar sig mycket bra för konferenser, retreater men även för den enskilde och familjer. För alla dem som söker det lugna, stillsamma och det anti-turistiska i en omgivning som är mycket italiensk. För att enkelt kunna ta sig hit och även ha möjlighet att sola och bada rekommenderar vi att man har bil.

Enkelrum: 40-55 €/natt och helpension
Dubbelrum: 80-100€/natt och helpension