Marina di Cetraro

Vi har ett boende i Marina di Cetraro

S. Benedetto

Verksamheten drivs av en orden som heter Suore di S. Giovanni Battista. De har möjlighet att ta emot ca 180 personer.

Foto: Bo Lundin

Här finns 2st matsalar, konferenssal, samlingssal samt flera härliga terrasser med utsikt över havet. Här finns även en kyrka där systrarna firar mässa varje morgon, som gäst är du även välkomna. Rummen är ljusa och trevliga och samtliga har wc/dusch och många har en fantastisk havsutsikt. Runt omkring detta palats finns en stor park, där det finns möjlighet till viss sportaktivitet. Huset ligger vid strandkanten och systrarna erbjuda en privat strand för sina gäster. Detta ställe är perfekt för konferenser, ungdomsgrupper/konfirmander men även för barnfamiljer och enskilda, här är fridfullt och stilla inte så mycket turister samt mycket italienskt.

Per person och natt: 45€- 55€/helpension beroende på hög eller lågsäsong

Kvällstid: flexibel