Maiori

Maiori är en liten stad som ligger efter den berömda Amalfikusten. Den är mycket välbesökt av turister från hela värden. Maiori är en stillsam stad där man har allt inom promenadavstånd och dessutom kommer ifrån den värsta turist strömmen. Staden har också en fantastisk strand.

Vi har ett boende i Maiori

Amici di San Francesco

Detta gästhem lämpar sig för både enskilda personer som söker en fridfull plats och för familjer som vill sola och bada. Amici di San Francesco kan även ta emot grupper. Klostret har 24 rum fördelade på enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum. Flera av rummen har en strålande havsutsikt och samtliga rum har wc/dusch på rummet.

Här finns ett bibliotek, en samlings sal och en matsal där gästerna serveras Italiens husmanskost. I den underbara trädgård kan du som gäst njuta i skuggan av citronträd. Gästhemmet har även en kyrka som gästerna får besöka.

Priser

För priser kontakta Klosterresor.

Bilder från Amici di San Francesco

Nyhet!

Nu hjälper vi även till att boka din flygresa! Kontakta oss så ger vi flygförslag och bokar in det till er.
Enkelt och smidigt!

Vår reseguide

Här hittar du Klosterresors alla reseguider samlade.

Besök vår reseguide

Turistskatt

I vissa ställen i Italien måste man betala turistskatt, detta är 3,50€/pers och natt. För tillfället gör man det i Rom, Venedig och Florens. Detta betalar man till boendet på plats.

Skrivet om Klosterresor

Vi har haft en del reportage genom åren. Klicka på länkarna nedan för att komma till reportagen.

Dagens Nyheter
Svenska dagbladet
Aftonbladet
Aftonbladet (en annan artikel)
Expressen
Dagen.se