Farfa

Vi har ett boende i Farfa

Birgittasystrarna

Klostret ligger ca 4 mil nordöst om Rom i Sabinerbergen. Det är en fantastiskt vacker omgivning med många möjligheter till promenader i det böljande landskapet. Den lilla byn har endast tre gator men på dessa gator kan man finna allt från bageri, restaurang, väveri, konsthantverk och postkontor.

Klostret tar emot ca 50 gäster och rummen är trevliga och håller god standard. Det finns bra konferensmöjligheter både för mindre och större grupper, här finns också ett bibliotek och systrarnas kapell som även välkomnar gästerna. Man kan med fördel kombinera vistelsen i Farfa med några dagar i Rom.

45€/pers halvpension. 55€/pers helpension.

Kvällstid: Ingen

Bilder från Birgittasystrarna