Formia

Formia är en sol- och bad stad. Det här är ett paradis för dig som vill ligga på stranden och njuta av det turkosblå havet. Längst med strandremsan finns flera mysiga kaféer och barer. Den lilla staden är ganska modern för att vara Italien men har samtidigt sin italienska charm. Här finns ett bra utbud av restauranger för alla plånböcker.

Vill man ta en dagsutflykt till Capri är detta inget stort projekt. Passa även på att besöka den vackra gamla staden Gaeta. Dit kan du åka med taxi eller buss.

Vi har ett boende i Formia

Maria Teresas Villa

Detta är ingen villa utan snarare ett palats. Maria Teresas villa ligger alldeles vid havet i hamnstaden Formia. Här finns fantastiska salar exempelvis matsal, bar och bibliotek. Klostret har flera terrasser och många av rummen har havsutsikt.

Rummen håller hög standard och samtliga har wc/dusch. Man kan ta emot ca 32 personer. Villan har en stor parkliknande trädgård och en privat strand. Huset ligger ovanför strandpromenaden. Systrarna som driver detta "lilla palats" har även en förskola på fm som är belägen i en annan byggnad intill den det stora huset. Villan passar för grupper, familjer och enskilda, men man bör vara ute i god tid för detta ställe är mycket eftertraktat speciellt i juli och augusti. Den här kustremsan är känd för sina fantastiska stränder.

Högsäsong 1/7-31/8: 65-75 €/halvp, 80-90 €/helpension (det högre priset är med havsutsikt)

Lågsäsong 1/9-30/6: 55-65 €/halvp, 70-80 € /help

Kvällstid: 23:00