Hotell Francesca

Klostret/gästhemmet ligger i stadsdelen Trastevere. Bor man här har man närhet till det mesta. I dessa kvarter finns trevliga restauranger, små butiker och många historiskt viktiga kyrkor och platser. Att bo här känns mycket Italienskt, små gränder, trångt och familjärt. Klostret liknar mer ett "andligt hotell".

God standard och trevliga rum och samtliga har wc/dusch. Här finns ett kapell, konferensmöjlighet och en underbar innergård där man med fördel kan söka stillhet.

För priser kontakta Klosterresor.

Wi-Fi
Öppet hela dygnet