Paolo VI

Paolo VI drivs av Den Heliga Familjens Små Systrar. Läget är bra om man vill ha närhet till Vatikanmuseet, Peterskyrkan och folkvimlet i denna del av Rom. Rummen har god standard och samtliga har wc/dusch. Det serveras inte någon frukost här men det finns restauranger och barer i närheten. Här finns kapell och trädgård.

Enkelrum: 40-45€/natt
Dubbelrum: 68-75€/natt.
Trebäddsrum: 87-95€/natt

De högre priserna är under högsäsong april-nov.

Kvällstid: ingen
Turistskatt på 3,5€/natt och person tillkommer