San Giuseppes hus

San Giuseppes hus ligger i stadsdelen Trastevere, mycket centralt.
Detta har varit ett kloster, men liknar nu mer ett hotell.
San Giuseppes hus håller god standard. Samtliga rum har wc/dusch. Här finns enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum.

San Giuseppe har även en takterrass med vacker utsikt över takåsarna.
Läget är perfekt för den som gillar att ha närhet till det mesta. I området finns flera trevliga butiker, barer och restauranger. Det är ca 5 minuters promenad till Piazza Maria in Trastevere, där basilikan Maria in Trastevere ligger, värt ett besök för att se dessa fantastiska mosaiker.

För priser kontakta Klosterresor,

Kvällstid: Ingen