Elisabetsystrarna

Det här klostret/gästhemmet ligger bara några minuters promenad från Stazione Termini och mycket nära Basilikan S. Maria Maggiore.

I området finns många barer och restauranger. Rummen har god standard och många av rummen har wc/dusch. Systrarna är mycket vänliga och gör allt för att man ska trivas. Här finns både takterrass med panoramavy över Rom och en lite klosterträdgård full med blommor som gästerna kan nyttja. Här finns även ett samlingsrum med tv, stort frukostrum, hiss och ett fint litet kapell.

Enkelrum: 48€/natt inkl frukost
Dubbelrum 85€/natt inkl frukost
Flerbäddsrum 106-145€/natt inkl frukost.

Kvällstid: 23:00
Turistskatt på 3,5€/natt och person tillkommer