Gemenskapens Hus

Detta kloster/gästhem ligger mycket centralt, ca fem minuters promenad från Piazza Navona. Gästhemmet drivs av Franciskansystrar. Det centrala läget samt den goda atmosfär som systrarna sprider gör att man mer än gärna gästar detta hus.

Rummen håller hög standard och det finns wc/dusch på samtliga rum. Här finns även en liten kyrka dit man kan dra sig undan eller delta i systrarnas gudstjänster.

Kvällstid: 23:00
Wi-Fi: Ja

Enkelrum: 58€/natt inkl frukost.
Dubbelrum 90€/natt inkl frukost
Trebäddsrum 120€/natt inkl frukost.

Här kan man beställa både halv- och helpension.
Turistskatt på 3,5€/natt och person tillkommer

Tillbaka till Rom