Signora di Lourdes

Detta kloster/gästhem ligger vid Spanska Trappan. Här bor du mitt i centrala Rom med ett stort utbud av restauranger, kaféer, barer och shopping runt knuten. Kvarteren kring Spanska Trappan är mycket livliga, men trots detta utgör systrarnas gästhem en lugn och fridfull plats.

Rummen är ganska små och enkla men de flesta har wc/dusch. I huset finns även ett litet vackert kapell. Klostret/gästhemmets centrala placering gör detta ställe mycket eftertraktat.

Enkelrum: 60€/natt inkl frukost m.wc/dusch
Dubbelrum: 85€/natt inkl frukost m. wc/dusch,
Trebäddsrum: 107€/natt inkl frukost.

Kvällstid: 23:00
Turistskatt på 3,5€/natt och person tillkommer