S. Anna

Klostret/gästhemmet är beläget ca 20 minuters promenad från stationen Termini på en lugn gata i ett för övrigt livligt område. Det ligger även nära Basilikan Maria Maggiore och ett stenkast från Colosseum.

Rummen håller god standard och samtliga har dusch/wc. Det går att beställa middag här. Det finns även flera restauranger och barer i närheten. Här finns ett kapell som är tillgängligt för gästerna. Systrarna är mycket vänliga och tillmötesgående.

Kvällstid: 01:30
Wi-Fi: Ja

Enkelrum 50€/natt inkl frukost. (20.5- 31.7 40€/natt)
Dubbelrum 90€/natt inkl frukost. (20.5- 31.7 70€/natt)
Trebäddsrum 120€/natt inkl frukost. (20.5- 31.7 100€/natt)

Här finns det möjlighet att beställa middag.
Turistskatt på 3,5€/natt och person tillkommer

Bilder från S. Anna