S. Lucias Hus

Bakom den stora porten på den livliga gatan hittar du detta fridfulla klosterboende. Mer centralt än så här kan du knappast bo.

Här bor du men gång avstånd till Roms alla sevärdheter och i närhet av shoppinggatan. Detta härliga ställe har både en svalkande innergård och en takterrass med utsikt över takåsarna.
Huset som är från 1600-talet har ca 50platser fördelat på enkel, dubbel och 3 bäddsrum. Alla rum har dusch och toalett samt tv på rummet. Här kan du njuta av solen på terrassen eller hitta vilsamma gemensamma utrymmen. Systrarna har en vackert kapell där de firar messa varje dag kl. 07.00. Här finns även konferens möjligheter.

Enkelrum: 80€/natt inkl frukost
Dubbelrum: 110€/natt inkl frukost