St Joseph av Cluny

Klostret ligger centralt beläget vid Esquilinekullarna och alldeles i närheten av Colosseum. Omgivningen är livligt trafikerad, men klostermurarna stänger ute larm och stress och här innanför utbreder sig lugn och harmoni.

Rummen håller god standard, och flera av rummen har fönster ut mot den underbara klosterträdgården. Eftersom klostret ligger så centralt beläget kan man med lätthet promenera till många historiskt intressanta platser och byggnader.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: 22:00
Turistskatt på 3,5€/natt och person tillkommer