Via Delle Isole

Det här klostret/gästhemmet drivs av Birgittasystrarna. Det ligger en liten bit utanför centrum. Det går buss från Termini som tar 10-15 min beroende på trafik. Detta är ett mycket vackert och fridfullt ställe.

Som alltid hos Birgittasystrarna är det hög standard på rummen och alla har wc/dusch. Här finns även konferensmöjligheter, en underbar trädgård och en terrass. Omgivningarna är mycket lugna och liknar mer ett villaområde.

Enkelrum 60€/pers inkl frukost
Dubbelrum 58€/pers inkl frukost.
Lunch och middag 20€/måltid.

Kvällstid: ingen
Turistskatt på 3,5€/natt och person tillkommer