Villa Lante

Detta kloster/gästhem ligger i stadsdelen Trastevere på en lugn gata. Att bo i dessa kvarter känns väldigt "Italienskt", små gränder, trångt och familjärt. Här har man även närhet till Vatikanen och många andra historiska platser.

Här kan man boka enkel, dubbel och flerbäddsrum, alla med privat badrum, wi-fi och air condition. Här finns konferensmöjligheter, parkering, kapell och en fantastisk klosterträdgård varifrån man har en fin utsikt över Rom.

Enkelrum: 55€/natt inkl frukost
Dubbelrum: 90€/natt inkl frukost