Marias Villa

Marias Villa ligger nedanför Gianicolo och i nedre delen av Trastevere. Klostret/gästhemmet har ca 85 platser fördelade på enkelrum, dubbelrum och även rum som är disponerade för familjer. Samtliga rum har dusch/wc och håller hög standard.

Villa Maria har bra konferensmöjligheter och ett kapell. Det finns även möjlighet att äta lunch och middag om man önskar. Detta kan vara ett bra val om man vill ha närhet till många historiska platser och ändå bo lite avsides med lugn och stillhet.

Enkelrum 70€/natt inkl frukost
Dubbelrum 95€/natt inkl frukost
Det finns även tre, fyra, och fembäddsrum

Kvällstid: ingen