Villa Noel

Villa Noel är ett charmigt klosterpensionat som ligger i en livlig del av Rom, inte så långt från Peterskyrkan.
Innanför grindarna möter man en grönskande trädgård och här finns även en terrass. Villa Noel erbjuder enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum och samtliga rum har wc/dusch.
Det finns även ett litet hus på gården som har dubbelrum och enkelrum.

Det serveras inte någon frukost hos systrarna men i priset ingår kaffe och giffel på en närliggande bar. Hos systrarna finns även en automat för dryck och kylskåp som gästerna får använda.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: Ingen, gästerna får egen nyckel.
Turistskatt på 3,5€/natt och person tillkommer

Bilder från Villa Noel