Scauri

Vi har ett boende i Scauri

Havets Stjärna

Denna villa ligger i Scauri, en liten stad vid kusten mellan Neapel och Rom. Detta gästhem drivs av Orsolinsystrar som även bedriver en förskola på förmiddagarna. Villan omgärdas av en underbar trädgård med flera citronträd.

Rummen håller god standard och de flesta har wc/dusch på rummet. Har man tur kan man få ett rum med balkong och havsutsikt. Här kan man beställa både halv och helpension som serveras i matsalen av systrarna. Maten är Italiens husmanskost. Till villan finns också en liten kyrka där systrarna har sina dagliga gudstjänster, dit är även gästerna välkomna.

Staden Scauri har en fantastiskt fin strand med möjligheter till härliga bad. Detta ställe lämpar sig för mindre grupper, familjer och enskilda. Systrarna är mycket älskvärda och gästvänliga.

38-45€/halvp.

Kvällstid: 23:00