Bordigiera

Vi har ett boende i Bordigiera

Charles Garnier

Den här eleganta villan ägdes från början av Charles Garnier som var arkitekten till operahuset i Paris i nybarockstil. Strax före sin död gav han villan till Heliga Josefs systrar. Systrarna driver nu ett mycket trevligt och inbjudande gästhem.

Rummen håller god standard och många har balkonger med havsutsikt. Alla rum har dusch och toalett. Huset omgärdas av en underbar trädgård och det finns även en blomsterprydd terrass. Bordigiera ligger väldigt nära den franska gränsen, så man har närhet till underbara utflykter både efter den Italienska och den Franska rivieran. Systrarnas mat är utsökt och mycket vällagad.

December-Januari, Juli- September:
Enkelrum: 43€/pers inkl frukost, 53€/pers halvp, 59€/pers help
Dubbelrum: 86€/natt inkl frukost, 100€/natt halvp, 112€/natt help

Februari-Maj, Oktober:
Enkelrum: 42€/pers inkl frukost, 51€/pers halvp, 57€/pers help
Dubbelrum: 84€/natt inkl frukost, 96€/natt halvp, 108€/natt help

Kvällstid: 23:00
Systrarna håller stängt mellan 15/10-23/12.

Bilder från Charles Garnier