Noli & Spotorno

De två pittoreska byarna Noli och Spotorno ligger längst kustremsan med endast 15min gångavstånd mellan varandra. Noli är en medeltida by med en lång vacker strandpromenad längst med hela staden. Här är gatorna små och trånga och högt upp på berget ser man runierna av det gamla slottet från 1300-talet. Hit kommer semesterfirare för att sola och bada och njuta av den liguriska maten. Spotorno är en mer modern semesterort. Likt Noli befolkas denna lilla stad av många turister under högsäsong. Längst med hela staden finns badmöjligheter och inne i staden många härliga restauranger.

Casa Al Mare

Detta klosterpenssionat ligger på gränsen mellan Noli och Spotorno på en höjd med full havsutsikt. Huset liknar en liten borg/slott med tinnar och torn. Casa Al Mare är ett mycket familjärt klosterpensionat med den typiska Italienska känslan. Här bor många äldre människor men även småbarnsfamiljer.

Läs mer om Casa Al Mare

Madre Pie Institut

Madre Pie ligger mitt i staden, strax ovanför strandpromenaden och den fantastiska stranden. Villan är omgärdad av en vacker trädgård och här finns flera balkonger och terrasser. Samtliga rum har wc/dusch. Här går det bara att boka rum med helpension.

Läs mer om Madre Pie Institut

Nyhet!

Nu hjälper vi även till att boka din flygresa! Kontakta oss så ger vi flygförslag och bokar in det till er.
Enkelt och smidigt!

Vår reseguide

Här hittar du Klosterresors alla reseguider samlade.

Besök vår reseguide

Turistskatt

I vissa ställen i Italien måste man betala turistskatt, detta är 3,50€/pers och natt. För tillfället gör man det i Rom, Venedig och Florens. Detta betalar man till boendet på plats.

Skrivet om Klosterresor

Vi har haft en del reportage genom åren. Klicka på länkarna nedan för att komma till reportagen.

Dagens Nyheter
Svenska dagbladet
Aftonbladet
Aftonbladet (en annan artikel)
Expressen
Dagen.se