Rapallo

Rapallo är en av Italiens äldsta badorter längs den italienska Rivieran som kallas för Riviera di Levante. Denna stad/by har en mycket mysig atmosfär. Rapallo är dessutom bekvämt belägen för de resenärer som vill göra tåg eller bilutflykter till närliggande ställen så som Camogli, Santa Margherita, Recco och Portofino. Här finns många trevliga promenadstråk, restauranger och butiker i den historiska stadskärnan. Här kan du njuta av den vackra utsikten från den palmkantade strandpromenaden. Missa inte linbana uppför kullen till Santuario di Montallegro (helgedom från 1500-talet).

Vi har ett boende i Rapallo

Maria Immacolata

Detta kloster/gästhem ligger i Rapallo, en populär semesterort, som har en lång tradition av att ta emot turister, vilket till viss del präglar staden.

Maria Immacolata har goda möjligheter att ta emot grupper och enskilda för konferenser, rekreation och vila. Rummen är enkla och hälften har wc/dusch på rummet, och många har havsutsikt. Till detta gästhem finns trädgård och en underbar privat strand.

Pris: 62€/helpension
Man kan även beställa endast frukost. Kontakta Klosterresor om pris.
Kvällstid: 22:30

Bilder från Maria Immacolata