Rapallo

Rapallo är en av Italiens äldsta badorter längs den italienska Rivieran som kallas för Riviera di Levante. Denna stad/by har en mycket mysig atmosfär. Rapallo är dessutom bekvämt belägen för de resenärer som vill göra tåg eller bilutflykter till närliggande ställen så som Camogli, Santa Margherita, Recco och Portofino. Här finns många trevliga promenadstråk, restauranger och butiker i den historiska stadskärnan. Här kan du njuta av den vackra utsikten från den palmkantade strandpromenaden. Missa inte linbana uppför kullen till Santuario di Montallegro (helgedom från 1500-talet).

Vi har ett boende i Rapallo

Maria Immacolata

Detta kloster/gästhem ligger i Rapallo, en populär semesterort, som har en lång tradition av att ta emot turister, vilket till viss del präglar staden.

Maria Immacolata har goda möjligheter att ta emot grupper och enskilda för konferenser, rekreation och vila. Rummen är enkla och hälften har wc/dusch på rummet, och många har havsutsikt. Till detta gästhem finns trädgård och en underbar privat strand.

Priser

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: 22:30

Bilder från Maria Immacolata

Nyhet!

Nu hjälper vi även till att boka din flygresa! Kontakta oss så ger vi flygförslag och bokar in det till er.
Enkelt och smidigt!

Vår reseguide

Här hittar du Klosterresors alla reseguider samlade.

Besök vår reseguide

Turistskatt

I vissa ställen i Italien måste man betala turistskatt, detta är 3,50€/pers och natt. För tillfället gör man det i Rom, Venedig och Florens. Detta betalar man till boendet på plats.

Skrivet om Klosterresor

Vi har haft en del reportage genom åren. Klicka på länkarna nedan för att komma till reportagen.

Dagens Nyheter
Svenska dagbladet
Aftonbladet
Aftonbladet (en annan artikel)
Expressen
Dagen.se