Maria Immacolata

Detta kloster/gästhem ligger i Rapallo, en populär semesterort, som har en lång tradition av att ta emot turister, vilket till viss del präglar staden.

Maria Immacolata har goda möjligheter att ta emot grupper och enskilda för konferenser, rekreation och vila. Rummen är enkla och hälften har wc/dusch på rummet, och många har havsutsikt. Till detta gästhem finns trädgård och en underbar privat strand.

Pris: 62€/helpension
Man kan även beställa endast frukost. Kontakta Klosterresor om pris.
Kvällstid: 22:30

Bilder från Maria Immacolata