S. Margherita Ligure

Santa Margherita Ligure är en mycket härlig typiskt turistort längst den italienska Rivieran. Här har turister i årtionden återkommit för att i en vecka eller två varje semester njuta av det underbara klimatet, det perfekta läget och den vackra utsikten. Detta är verkligen ett semesterparadis. Denna stad har allt att erbjuda sina gäster: många barer, kaféer och restauranger samt vackra och badvänliga stränder.

Vi har ett boende i S. Margherita Ligure

Oasi Regina Pacis

Detta kloster ligger i den lilla staden S. Margherita, söder om Genua strax innan Rapallo. Klostret/gästhemmet ligger en bit ovanför staden och här bor du med fantastisk utsikt över havet med promenadavstånd till centrum och stranden.

Rummen är ljusa, trivsamma och håller hög standard, samtliga har wc/dusch. Många av rummen har sin utgång mot en gemensam altan med havsutsikt. Gästhemmet har även en liten lägenhet (2 rum) för familjer. Klostret har en matsal och ett kapell dit gästerna är välkomna. Här råder en familjär och trivsam atmosfär och systrarna är mycket vänliga och gästfria. Under Augusti månad är mycket svårt att få plats eftersom italienarna har semester just då.

Priser

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: Ingen
WiFi: Ja

Bilder från Oasi Regina Pacis

Nyhet!

Nu hjälper vi även till att boka din flygresa! Kontakta oss så ger vi flygförslag och bokar in det till er.
Enkelt och smidigt!

Vår reseguide

Här hittar du Klosterresors alla reseguider samlade.

Besök vår reseguide

Turistskatt

I vissa ställen i Italien måste man betala turistskatt, detta är 3,50€/pers och natt. För tillfället gör man det i Rom, Venedig och Florens. Detta betalar man till boendet på plats.

Skrivet om Klosterresor

Vi har haft en del reportage genom åren. Klicka på länkarna nedan för att komma till reportagen.

Dagens Nyheter
Svenska dagbladet
Aftonbladet
Aftonbladet (en annan artikel)
Expressen
Dagen.se