S. Margherita Ligure

Santa Margherita Ligure är en mycket härlig typiskt turistort längst den italienska Rivieran. Här har turister i årtionden återkommit för att i en vecka eller två varje semester njuta av det underbara klimatet, det perfekta läget och den vackra utsikten. Detta är verkligen ett semesterparadis. Denna stad har allt att erbjuda sina gäster: många barer, kaféer och restauranger samt vackra och badvänliga stränder.

Vi har ett boende i S. Margherita Ligure

Oasi Regina Pacis

Detta kloster ligger i den lilla staden S. Margherita, söder om Genua strax innan Rapallo. Klostret/gästhemmet ligger en bit ovanför staden och här bor du med fantastisk utsikt över havet med promenadavstånd till centrum och stranden.

Rummen är ljusa, trivsamma och håller hög standard, samtliga har wc/dusch. Många av rummen har sin utgång mot en gemensam altan med havsutsikt. Gästhemmet har även en liten lägenhet (2 rum) för familjer. Klostret har en matsal och ett kapell dit gästerna är välkomna. Här råder en familjär och trivsam atmosfär och systrarna är mycket vänliga och gästfria. Under Augusti månad är mycket svårt att få plats eftersom italienarna har semester just då.

Per person och natt:
35€/ endast frukost, 45€/halvp, 50€/help

Under högsäsong 1/5-30/9 kan man endast boka help 50€/person
Övriga månader kan man beställa halv eller help.

Kvällstid: Ingen
WiFi: Ja