Castelletto di Brenzone

Brenzone ligger i provinsen Verona i den italienska regionen Veneto, på östra stranden av Gardasjön. Detta är en idealisk plats för dej som älskar cykling och segling. Det är också en bra utgångspunkt för dej som både vill njuta av de vackra stränderna runt omkring Gardasjön och som vill göra kulturella utflykter till städerna i området såsom Verona, Mantua, Venedig och Florens.

Vi har ett boende i Castelletto di Brenzone

Hus Garda

Detta ställe drivs av Den heliga familjens små systrar. Klostret/gästhemmet ligger i Castelletto di Brenzone vid sluttningen av berget Baldo alldeles intill Gardasjön. Detta ”palats” ligger i en underbar park omgiven av olivträd.

Här finns ett kapell, konferens och mötesrum, gym, datorrum och parkering. Alla rum är utrustade med wc/dusch, hårtork, telefon, safetybox och minibar.
Här betalar man en deposition vid bokning.

27-49€/pers inkl frukost, 37-59€/pers halvp, 43-65€/pers help

Bilder från Hus Garda