Gardone Riviera

Gardone Riviera är en liten turistort på den västra stranden av Gardasjön i norra Italien. Det ligger i provinsen Brescia, i regionen Lombardiet. Gardone Riviera är en bra utgångpunkt för dej som vill upptäcka Gardasjön. Här har du närhet till både tåg- och båtförbindelser. Gardone Riviera har lockat turister sedan sent 1800-tal. Med sitt speciella micro-klimat, sin elegans och avkopplande stämning är det ett väl värt resmål.

Vi har ett boende i Gardone Riviera

Elisabetsystrarnas Villa

Elisabetsystrarnas Villa ligger i staden Garden Riviera som ligger på den västra stranden av Gardasjön. Elisabetssystrarnas Villa har en vacker trädgård, egen strand och balustrad vid Gardasjön. 50 platser fördelade på dubbelrum och enkelrum och de flesta rum har bad/dusch/wc. Många av rummen har utsikt över sjön.

Det finns ytterligare två mindre villor, som ligger i stort sett på balustraden. Rummen där har något enklare standard med dusch/wc utanför rummet, men i gengäld med en liten fransk balkong där man kan betrakta stranden genom trädkronorna. Enkel standard men vänliga och glada systrar. Måltiderna äter man i en matsal där man blir serverad av systrarna. Maten är enkel och god. Här finns Wi-fi.

Högsäsong 1/7-31/8:
Enkelrum 40€/inkl frukost, 58€/halvp, 65€/help