San Felice del Benaco

San Felice del Benaco ligger på västra stranden av Gardasjön , ca 35 km från Brescia. I närheten finns det tre viktiga berg, Monte della Croce, Mount St Mary och Mount Campagnolo. Besöker du området kring San Felice del Benaco under sommarmånaderna juli och augusti, kan du enkelt turista runt med ett speciellt turisttåg. Denna ort bjuder på många kulturella händelser åter runt som passar både för vuxna och barn, så som utställningar, idrottsevenemang och festivaler.

Vi har ett boende i San Felice del Benaco

Casa Carmine

Detta kloster från 1400-talet ligger inte långt från Gardasjön i området San Felice del Benaco. På Casa Carmine finns flera samlingsrum och en stor matsal. Rummen håller god standard och samtliga har wc/dusch samt många har även sjöutsikt över Gardasjön. I husets mitt finns en fridfull kyrka. Det finns även terrass och trädgård. Detta ställe lämpar sig särskilt för grupper.

Området San Felice del Benaco erbjuder inte bara vackra stränder utan även fantastiskt vackra vandringsleder runt sjön, i bergen och runt vackra medeltida byar.

Per person och natt:
39€ inkl frukost, 49€ halvpension, 55€ helpension.
Barn 0-3år bor gratis, 4-9år halva priset.

Bilder från Casa Carmine