St. Oropa

En pärla i Alperna

Detta gigantiska gästhem, som en gång varit ett kloster, är beläget mitt bland smaragdgröna gräsmattor och skyhöga alpina toppar. Här finns mer än 300st rum, alla inredda med antikviteter. Här kan du välja att bo mycket prisvärt och enkelt i vandrarhems byggnaden eller väldigt extravagant i någon av de större rummen med elegant tidstypisk inredning, original tryck och målningar och ett vackert badrum.

Oropa är en perfekt bas för dig som vill vandra (runt området finns ett naturreservat) eller för dig som vill cykla mountainbike, klättra och gillar att åka skidor, både utförsåkning och längdåkning. Här finns även 13 restauranger av olika prisklasser. Hit kan du naturligtvis åka året runt. Gästhemmet ligger en bit bort från den lilla byn Biella.

Hostel:
Enkelrum: 22€/natt