Alghero

Vi har ett boende i Alghero

Hotel San Francesco

I hjärtat av den historiska stadskärnan i Alghero, finner vi detta fantastiska kloster från 1300-talet som är en del av kyrkan San Francesco. Hotel San Francesco liknar nu mer ett hotell. Här finns konferensmöjligheter, en vacker klostergård och trevliga rum, samtliga med wc/dusch. Endast frukost serveras här.

San Francesco ligger i den gamla delen av Alghero i en liten gränd. Flera restauranger och affärer ligger i närheten. Alghero ligger vid havet och staden har en vacker badvänlig strand.

48-63€/natt i enkelrum inkl frukost, 78-101 €/natt i dubbelrum, 100-135 €/natt i trebäddsrum inkl frukost.
Det högre priset gäller högsäsong exempelvis jul och nyår, under påsk och juli och augusti.

Ingen kvällstid, gästerna får nyckel

Bilder från Hotel San Francesco