Cefalù

Romantiska Cefalù är en medeltidsstad känd för sina vackra solnedgångar och opretentiösa charm. Cefalù ligger på Siciliens norra kust några mil från Palermo. Längst med staden sträcker sig sandstranden flera kilometer och bjuder in till härliga bad. Här kan man njuta av den sicilianska maten och strosa längst de smala gränderna i staden. Den praktfulla Katedralen från 1100-talet är väl värd ett besök.

Vi har ett boende i Cefalù

Systrar av den heliga familjen

Klostret ligger i den mycket vackra och gamla staden Cefalù. Klostret är beläget i slutet på strandpromenaden med en liten hamn nedanför. Alla rummen har en fantastisk havsutsikt, eftersom klostret ligger längst ut finns inte något annat än klippor och hav utanför fönstret.

Rummen är enkla men håller god standard, samtliga har wc/dusch på rummet. Klostret har två takterrasser där man kan dra sig undan och beskåda den vackra stjärnhimlen eller bara njuta av stillheten och havets brus. Nunnorna som driver detta gästhem är mycket vänliga och tillmötesgående. Här finns ett kök som gästerna kan använda för enklare matlagning. Detta ställe passar er som vill ha en härlig sol och badsemester eller bara vill ta det lugnt. Klostret har möjlighet att ta emot större grupper.
Ingår i priset:
Fri tillgång till kök
WiFi
Stolar och parasoll för användning på terrassen

Priser

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: 23:00

Bilder från Systrar av den heliga familjen

Nyhet!

Nu hjälper vi även till att boka din flygresa! Kontakta oss så ger vi flygförslag och bokar in det till er.
Enkelt och smidigt!

Vår reseguide

Här hittar du Klosterresors alla reseguider samlade.

Besök vår reseguide

Turistskatt

I vissa ställen i Italien måste man betala turistskatt, detta är 3,50€/pers och natt. För tillfället gör man det i Rom, Venedig och Florens. Detta betalar man till boendet på plats.

Skrivet om Klosterresor

Vi har haft en del reportage genom åren. Klicka på länkarna nedan för att komma till reportagen.

Dagens Nyheter
Svenska dagbladet
Aftonbladet
Aftonbladet (en annan artikel)
Expressen
Dagen.se