Gibilmanna

Vi har ett boende i Gibilmanna

Maria av Gibilmanna

Klostret drivs av Franciskanermunkar och har möjlighet att ta emot ca 250 gäster. Klostret lämpar sig bäst för större konferenser och reträtter med över 20 deltagare.

Här finns stora samlingssalar, mindre rum som går att använda som grupprum, bibliotek och ett museum som också tillhör klostret. Rummen har god standard, enkla men väl fungerande. I anslutning till klostret ligger en barockyrka. Gibilmanna ligger på 800 meters höjd med en vidunderlig utsikt över Medelhavet och det kuperade sicilianska landskapet.

Pris fastställs vid bokningen.