Siracusa

Vi har ett boende i Siracusa

Domus Mariae

Det här klostret/gästhemmet liknar mer ett "andligt" hotell. Domus Marie ligger mycket vackert, alldeles vid havskanten. Hotellet håller hög standard och från en del av rummen har man en underbar utsikt över havet.

Domus Marie kan erbjuda konferensmöjligheter det finns även en bar och ett kapell. Intill hotellet ligger en gammal kyrka med vackra mosaiker. Omgivningarna för övrigt är mycket charmiga med kaféer och små butiker. Efter hela kustremsan finns många intressanta platser att besöka.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: Ingen

Bilder från Domus Mariae