Cortona

Betanias hus

Betanias hus ligger strax utanför stadsmuren i Cortona. Här finns en terrass med en fantastisk vy över det Toscanska landskapet. Detta är ett enkelt men väl fungerande gästhem. Här finns rum med och utan wc/dusch. Detta gästhem är ett bra och prisvärt alternativ, ingen lyx men trevligt. I skuggan av sekelgamla cederträd kan du som gäst njuta av en tystnad och en frid som nu verkar vara förlorade för dem som kommer från storstäderna. Här bor du i total avkoppling och lugn.

Läs mer om Betanias hus

Hotell Oasis

Hotell Oasis var fram till 1700-talet ett Klarisskloster. Numera drivs det som ett "andligt" hotell. Det ligger strax utanför staden Cortona med en vidunderlig utsikt över det Toscanska landskapet. Hotell Oasis har både hög standard på rummen och på maten som serveras.

Läs mer om Hotell Oasis

S. Trinita

S. Trinita härstammar från mitten av 1200-talet. Här bor du enkelt och spartanskt i klassisk klostermiljö. Läget är perfekt, det ligger innanför stadens murar med kullerstensgator, gamla kyrkor och andra historiskta sevärdheter runt knuten.

Läs mer om S. Trinita

Nyhet!

Nu hjälper vi även till att boka din flygresa! Kontakta oss så ger vi flygförslag och bokar in det till er.
Enkelt och smidigt!

Vår reseguide

Här hittar du Klosterresors alla reseguider samlade.

Besök vår reseguide

Turistskatt

I vissa ställen i Italien måste man betala turistskatt, detta är 3,50€/pers och natt. För tillfället gör man det i Rom, Venedig och Florens. Detta betalar man till boendet på plats.

Skrivet om Klosterresor

Vi har haft en del reportage genom åren. Klicka på länkarna nedan för att komma till reportagen.

Dagens Nyheter
Svenska dagbladet
Aftonbladet
Aftonbladet (en annan artikel)
Expressen
Dagen.se