La Verna

Vi har ett boende i La Verna

La Verna

La Verna är ett gästhem som drivs av Franciskaner. Klostret ligger på 1283 meters höjd med en fantastisk skogsliknande omgivning med flera vandringsleder, många har anknytning till den helige Franciskus. Klostret har möjlighet att ta emot både mindre och större grupper.

Rummen är inredda i det som tidigare var klosterceller vilket ger karaktär och klosterkänsla. Mycket enkla men vackra rum. Maten är god och vällagad och serveras i en restaurang i klostrets huvudbyggnad, här finns även en bar och sällskapsutrymmen. I den tillhörande kyrkan kan man delta i de dagliga bönerna/gudstjänsterna om man önskar. La Verna är en pilgrimsplats. De människor som kommer hit är i första hand intresserade av att besöka de platser som den heliga Franciskus har varit på. Det är ett mycket populärt ställe, här möter man människor från hela Europa.

Enkelrum: 45€/natt med halvp.
Dubbelrum: 70€/natt med halvp.

Kvällstid: 21:00