Ancajani

Detta gästhem liknar mer ett "andligt hotell". Det ligger mycket centralt i Assisi och bara några hundra meter från Franciskus-Basilikan. Ancajani håller mycket hög standard, rummen är trevliga och samtliga har wc/dusch.

Matsalen är vacker och inbjudande och förutom frukost kan man även beställa helpension. Här finns goda möjligheter för konferenser, både för större och mindre grupper. Det vackra lilla kapellet är naturligtvis tillgängligt för gästerna. Klostrets centrala läge och trevliga atmosfär gör detta ställe mycket populärt.

48€/enkelrum. 75€/dubbelrum. Det finns även flerbäddsrum. I priset ingår frukost.
Kvällstid: ingen

Bilder från Ancajani