Madonna di Pietralba

Som en vit bröllopstårta ligger detta underbara gästhem mitt mellan grönskande skogar och snöklädda toppar.

Kyrkan byggdes redan i mitten på 1600-talet och de större komplexet under 1700-talet i påkostad rokokostil. Madonna di Pietralba erbjuder vackra rum i alpin stil, med härlig utsikt över kyrkan och bergen. Här bor du antingen i ett av de dyrare rummen i huvudbyggnaden eller i ett av rummen på vandrarhemmet med lägre priser. Alla rum har wc/dusch på rummet samt tv och telefon.
Madonna di Pietralba är en perfekt bas för dig som vill vandra eller åka längdskidåkning. För den som vill åka utför går det bussar till de alpina pisterna i Obereggen – Pampeago.
Gästhemmet tar emot både grupper och privatpersoner.

Priser:

Hotellet