Don Oriones institut

Detta ställe liknar mer ett hotell och ligger i stadsdelen Dorsoduro, vid kanal della Giudecca. Mycket centralt och i närheten av Piazza San Marco. Detta ställe har god standard och samtliga rum har wc/dusch.

Det finns konferenssalar och studiorum samt ett kapell. Här erbjuds gästerna också en underbart vacker klosterträdgård, där man kan dra sig undan och njuta av stillhet och frid.
Lämpar sig både för enskilda och grupper.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: Ingen
Wi-Fi