San Giuseppe Institut

Det här kloster/gästhemmet ligger mycket centralt i närheten av Piazza San Marco. Alldeles utanför klostrets port ligger gondolerna parkerade. Mer i hjärtat av Venedig kan man knappast bo och med omgivningar som motsvarar de förväntningar man har på Venedig.

Rummen är enkla och trevliga, samtliga har wc/dusch på rummet. Systrarna driver även en skola så delar av detta palats används även som skolsalar. Här serveras ingen frukost men här finns ett fika-rum för gästerna att använda. Detta fikarum är utrustat med kaffe- dryck-maskin, micro och kylskåp.

För priser kontakta Klosterresor.

Inga måltider.
Kvällstid: 22:30 vintertid, 23:00 sommartid

I Venedig betalar man även turistskatt 2€/natt och person.

Bilder från San Giuseppe Institut

Tillbaka till Venedig