Coin

Vi har ett boende i Coin

Cortijo Carranque

Detta är ett B&B och retreathus som drivs av ett engelskt par. Det här är ett idealiskt ställe för dem som tycker om lugn och ro, omgiven av vacker natur och ett rikt djurliv. Detta comfortabla gästhem har bland annat en vacker matsal, ett luftigt och stilla meditationsrum och andra utrymmen för läsning och umgänge, allt för maximalt 12-15 gäster. Här finns en pool och en fantastisk trädgård. Gästhus ligger nedanför bergen i Andalucien, nära staden Malaga.

Coin är närmaste staden, en mellanstor trevlig stad där man kan hitta flera restauranger och butiker. I närheten ligger även Rio Grande floden och Sierra Las Nieves Natural Park som är fantastiskt vackra platser där man kan vandra och skåda den vackra naturen.
Vi rekommenderar att man har hyrbil när man ska bo här. Här kan man boka enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum.

Cortijo Carranque har även "tysta veckor" då de endast är retreat gäster som bor här. Kontakta oss om du vill veta mer om detta.

Enkelrum: 30€/natt, 180€/vecka
Dubbelrum: 50€/natt, 300€/vecka