Barcelona

Vi har ett boende i Barcelona

Montserrat

Montserrat är ett 1236 m högt berg och naturskyddsområde beläget ca 5 mil från Barcelona. På berget finns klostret Santa Maria de Montserrat.

Hit kommer pilgrimer och besökare från hela världen för att bl.a skåda den svarta Madonnan som finns i Montserrat Basilikan, njuta av den sköna naturen, vandra, klättra. Här finns något för alla. På reservatet finns bl.a ett mycket känt museum och bibliotek, många restauranger och små butiker.

För priser kontakta Klosterresor.