Barcelona

Vi har ett boende i Barcelona

Montserrat

Montserrat är ett 1236 m högt berg och naturskyddsområde beläget ca 5 mil från Barcelona. På berget finns klostret Santa Maria de Montserrat.

Hit kommer pilgrimer och besökare från hela världen för att bl.a skåda den svarta Madonnan som finns i Montserrat Basilikan, njuta av den sköna naturen, vandra, klättra. Här finns något för alla. På reservatet finns bl.a ett mycket känt museum och bibliotek, många restauranger och små butiker.

Högsäsong: April-oktober
Dubbelrum 35,20€/pers inkl frukost, 50,45€/pers halvp, 67,25€/pers help. 5,20€ tillägg i enkelrum.

Lågsäsong: Nov-mars
Dubbelrum 31,25€/pers inkl frukost, 44,65€/pers halvp,
59,45€/pers help. 5,20€ tillägg för enkelrum.