San Millán de la Cogolla

Vi har ett boende i San Millán de la Cogolla

Hotell san Millán

Detta 4-stjärniga hotell invigdes år 1995 och är placerat i en flygel till klostret Yuso. La Roija har varit en plats för den andliga reträtten och det har därför byggts många kloster här som har bevarats i mer än tio århundranden.

Rummen är ljusa och trevliga och håller hög standard. Alla rum är utrustade med badrum, mini-bar, telefon, tv, hårtork och underbar utsikt. Hotellet har en mycket bra restaurang. Vin och matkulturen är hög i La Rioja så det finns goda möjligheter att besöka vinkällare och fina restauranger.

Fastställs när reservationen görs.