Cap del Pinar

Vi har ett boende i Cap del Pinar

La Victória

Detta gästhem är beläget på en kulle på halvön Cap del Pinar, 6 km från Alcudia. Byggnaden är från 1400-talet och går i Barockstil. Här kommer du ifrån turismen och kan vila, promenera och ta avkopplande bad på den närliggande stranden S,llot.

Restaurangen på La Victória rekommenderas varmt, den har en enastående meny och deras specialitet är Paella. Från terrassen har man en fantastisk utsikt över havet och bergen. Samtliga rum har wc/dusch.

Dubbelrum: 68€/natt
Enkelrum: 45€/natt
Frukost: 8€/pers

Här krävs deposition eller creditkorts nummer som säkerhet vid bokning.

Bilder från La Victória